• DIARIOS DE CAMPO CM-31

    GARCIA JORBA, JUAN M. CIS EDITORIAL Ref. 9788474763126 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Es un manual imprescindible para las personas que están aprendiendo a investigar en sociología, antropología, o ciencia política. El diario de campo sirve para proyectar las reacciones de la persona que investiga durante el ejercicio de su actividad. Sirve también para entender mejor la investigació...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 420 gr
    Ho demanem a l'editor
    7,81 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7476-312-6
    • Data d'edició : 01/01/2000
    • Any d'edició : 2000
    • Autors : GARCIA JORBA, JUAN M.
    • Col·lecció : CUADERNOS METODOLÓGICOS
    • Nº de col·lecció : 31
    • Nº de pàgines : 248
    Es un manual imprescindible para las personas que están aprendiendo a investigar en sociología, antropología, o ciencia política. El diario de campo sirve para proyectar las reacciones de la persona que investiga durante el ejercicio de su actividad. Sirve también para entender mejor la investigación, e incluso para analizar la realidad social. Este texto se estructura en dos partes. En la primera, se explican los diversos tipos de diarios de campo, y su relación con las autobiografías, memorias, relatos de viajes, e historias de vida dentro del marco de la metodología cualitativa. Se define su importancia en la investigación social, y en su control. La segunda parte realiza un análisis cronológico de la investigación social, desde la definición del proyecto hasta la revisión final. Pasa por las etapas lógicas de dificultades, observaciones, informantes, bloqueos, problemas, redefiniciones, e incluso sorpresas en el proceso investigador. El autor incluye texto de su propio diario de campo realizado en los últimos años, que ilustran maravillosamente cada una de estas etapas. El interés es doble: demuestra cómo se articula el diario de campo en un caso real, y expone los aspectos comunes a las diversas investigaciones de campo. Incluye al final una bibliografía excelente que aparece comentada.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.