• EL LLIBRE DELS PEUS

    MARTINEZ MAÑES, GLORIA CLUB EDITOR Ref. 9788473291651 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Els peus són la nostra base. Quan ens fan mal, quan no ens deixen caminar segurs, és tot el cos i tota la persona que se?n ressenten. Aquest llibre es dirigeix a tothom qui vulgui ocupar-se activament de la seva salut. Ofereix eines pràctiques per donar resposta als dolors: coneixements per entendre...
    Dimensions: 200 x 140 x 1 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7329-165-1
    • Data d'edició : 01/03/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : 02
    • Autors : MARTINEZ MAÑES, GLORIA
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : CURA'T AMB SALUT
    • Nº de col·lecció : 1
    Els peus són la nostra base. Quan ens fan mal, quan no ens deixen caminar segurs, és tot el cos i tota la persona que se?n ressenten.
    Aquest llibre es dirigeix a tothom qui vulgui ocupar-se activament de la seva salut. Ofereix eines pràctiques per donar resposta als dolors: coneixements per entendre com funcionen, reflexions per detectar-ne l?origen, exercicis per curar-los.
    I no cal que espereu de tenir mal als peus per llegir-lo: val més curar-se amb salut.

    Glòria Martínez Mañes va estudiar pedagogia a la Universitat de Barcelona. A partir del seu treball amb nens, va començar a interessar-se pel cos i pel lloc que ocupa en la nostra societat. Va aprofundir en aquest camp estudiant antigimnàsia amb Thérèse Bertherat, psicomotricitat, osteopatia i quinesiologia, entre altres. Després de molts anys de pràctica professional en l?àmbit de les teràpies psico-corporals, ha creat el mètode Moviment Integral.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.