• AUTISMO Y PSICOSIS INFANTILES

    TUSTIN, FRANCES PAIDOS EDICIONES Ref. 9788449323515 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    En el ámbito de la literatura psiquiátrica, muy rara vez se han descrito los períodos de tristeza y duelo que preceden a la ruptura con la realidad característica de la crisis psicótica. Y por eso es importante que este libro demuestre que, para el bebé, la separación física de la madre significa...
    Ancho: 155 cm Largo: 220 cm Peso: 260 gr
    Ho demanem a l'editor
    17,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-493-2351-5
    • Data d'edició : 01/02/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Autors : TUSTIN, FRANCES
    • Nº de pàgines : 168
    • Col·lecció : PSICOLOGÍA PSIQUIATRÍA PSICOTERAPIA
    En el ámbito de la literatura psiquiátrica, muy rara vez se han descrito los períodos de tristeza y duelo que preceden a la ruptura con la realidad característica de la crisis psicótica. Y por eso es importante que este libro demuestre que, para el bebé, la separación física de la madre significa una situación de vida o muerte, lo cual permite comprender por qué l os niños autistas se aíslan y sienten tanto temor de establecer vínculos. La deficiencias del niño normal y las aberraciones en el niño autista constituyen también una ayuda muy valiosa para detectar tempranamente la enfermedad e interpretarla en términos educativos. A través de la introducción de parámetros diagnósticos y pronósticos originales y claros, Tustin brinda agudas observaciones y ejemplos ilustrativos sobre lo que ella identifica como las tres formas del síndrome del autismo -primario anormal, secundario encapsulado y secundario regresivo-, caracterizando a la vez un corto período de normalidad que finalmente desemboca en la ruptura con la realidad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.