• EL MON EN JOCS

    COMAS I COMA, ORIOL RBA INTEGRAL Ref. 9788478713271 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Des dels més antics jocs coneguts, com el Joc Reial d'Ur, Yut o els jocs de Mancala, fins a les més recents creacions, com Abalone, Los Colonos de Catán o Puerto Rico, des de jocs injustaments oblidats, com Congo, Agon o Barricada, fins a jocs justament famosos, com Monopoly, Risk o 1.000 Kilómetros...
    Dimensions: 232 x 155 x 29 cm Peso: 650 gr
    Descatalogat
    23,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7871-327-1
    • Data d'edició : 01/02/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CAT
    • Autors : COMAS I COMA, ORIOL
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : LA MAGRANA
    • Nº de col·lecció : 999
    Des dels més antics jocs coneguts, com el Joc Reial d'Ur, Yut o els jocs de Mancala, fins a les més recents creacions, com Abalone, Los Colonos de Catán o Puerto Rico, des de jocs injustaments oblidats, com Congo, Agon o Barricada, fins a jocs justament famosos, com Monopoly, Risk o 1.000 Kilómetros, des dels jocs més simples, com L o Ou-moul-ko-no fins a jocs prou complicats, com Ritmomàquia o Civilization, des de jocs per pensar una bona estona, com el Go o Diplomacy, fins a jocs per riure, com Les Loups-Garous de Thiercelieux o Cosmic Encounter, El món en jocs proposa conèixer i jugar més de cent jocs de tauler de la humanitat, d'ara i de sempre, tots... gairebé imprescindibles.

    Dividit en tres parts, aquest llibre explica la història, el funcionament i les claus perquè el lector pugui jugar als jocs de tauler més importants de la humanitat, a jocs tradicionals de totes les èpoques i als més representatius del segle XX.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.