• DECORAR CON PAPEL MACHE

    ROGACZEWSKI EDITORIAL EL DRAC Ref. 9788496777347 Altres productes del mateix autor
    Trabajar con papel maché es muy fácil, resulta barato y no perjudica al medio ambiente. A los niños les encanta hacer una pasta de papel maché con recortes de papel y engrudo, mezclarla, amasarla y probar a modelar divertidas formas. Las posibilidades son innumerables. Se comienza con formas sencill...
    Ancho: 150 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    4,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96777-34-7
    • Data d'edició : 01/04/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Autors : ROGACZEWSKI
    • Nº de pàgines : 32
    Trabajar con papel maché es muy fácil, resulta barato y no perjudica al medio ambiente. A los niños les encanta hacer una pasta de papel maché con recortes de papel y engrudo, mezclarla, amasarla y probar a modelar divertidas formas. Las posibilidades son innumerables. Se comienza con formas sencillas, como por ejemplo una bola, que puede terminar convertida en una cabeza. Una capa fina de papel maché sirve para hacer letreros o colgantes. Con un poco de práctica se obtienen también formas de mayor complejidad. A objetos como globos, cuencos o pequeños cacharros se les puede dar otro aspecto adornándolos con papel maché. Botellas o tarrinas de yogur o postres sirven de base para la realización de otros objetos. Una vez secas y colocadas las diferentes piezas, éstas se pintan. Gracias a las innumerables posibilidades que ofrece el trabajar con papel maché no hay límites para la fantasía.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.