• LES MILLORS RECEPTES DE LA CUINA VEGETARIANA

    GELPI, IRENE COLUMNA CUINA I GASTRONOMIA Ref. 9788466410458 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Arran de la bona acollida de La cuina vegetariana, Irene Gelpí, especialista en salut i nutrició, ens proposa aquest cop un recull suculent dels millors plats vegetarians: un receptari d'allò més creatiu i "juganer", de cuina crudívora, vegana i ovo-lacto-vegetariana, per aprofitar els ingredients q...
    Ancho: 160 cm Largo: 260 cm Peso: 727 gr
    Ho demanem a l'editor
    20,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-1045-8
    • Data d'edició : 01/03/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CATALA
    • Autors : GELPI, IRENE
    • Nº de pàgines : 296
    • Col·lecció : COL.LECCIO CUINA
    Arran de la bona acollida de La cuina vegetariana, Irene Gelpí, especialista en salut i nutrició, ens proposa aquest cop un recull suculent dels millors plats vegetarians: un receptari d'allò més creatiu i "juganer", de cuina crudívora, vegana i ovo-lacto-vegetariana, per aprofitar els ingredients que tinguem a l'abast abans no es facin malbé. Com que pels ulls també es menja, l'autora ens parlarà de la importància d'una bona presentació: un plat adequadament decorat resulta més atractiu per als sentits i, per tant, és molt més gustós. I no oblidem la higiene! Higiene és igual a salut, i si som curosos a l'hora de cuinar podrem prevenir infeccions, problemes de salut i malalties.La cuina vegetariana, convertida en els darrers temps en una de les opcions culinàries més adoptades per les seves qualitats nutricionals, pot ser molt més divertida, variada i gustosa que altres cuines més tradicionals. Qui creu encara que menjar verdures és avorrit? Irene Gelpí i Lluch (Barcelona, 1962) és especialista en salut i nutrició. Amb una llarga trajectòria dedicada a l'atenció humana, du a terme diverses activitats, entre les quals podem destacar la de reflexòloga i terapeuta. Col·laboradora habitual de publicacions especialitzades, és autora de La cuina vegetariana, La cuina àrab i, recentment, A la cuina tot s'aprofita, totes tres obres publicades a Columna.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.