• 50 SALSAS PARA PASTA UNA RECETA PARA CADA DIA

    HESS, REINHARDT EVEREST DE EDICIONES Y DISTRIB Ref. 9788424117085 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La pasta sabe deliciosa, ¡siempre y cuando contemos con la salsa apropiada! 50 recetas con verduras, pescado o carne... Unas veces caliente, otras fría, convierten este sueño en realidad: ¡ni un día más sin pasta!
    Ancho: 165 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    5,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-241-1708-5
    • Data d'edició : 01/01/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : SPA
    • Autors : HESS, REINHARDT
    • Traductors : JULIO OTERO ALONSO
    • Nº de pàgines : 64
    • Col·lecció : COCINA FACIL
    La pasta sabe deliciosa, ¡siempre y cuando contemos con la salsa apropiada! 50 recetas con verduras, pescado o carne... Unas veces caliente, otras fría, convierten este sueño en realidad: ¡ni un día más sin pasta!

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.