• CERVESES ARTESANES DE LA NOSTRA TERRA

    FREIXES, SERGI LAROUSSE, S.A. CUINA I GASTRONOMIA Ref. 9788416124879 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Les cerveses artesanes s?han guanyat un espai molt merescut a les cartes de tot tipus de bars i restaurants. Per saber quins plats combinen millor amb cada tipus de cerveza, aquesta ?ampolla? és ideal.
    Dimensions: 230 x 50 x 25 cm Peso: 161 gr
    Ho demanem a l'editor
    7,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-16124-87-9
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALA
    • Autors : FREIXES, SERGI
    • Nº de pàgines : 64
    • Col·lecció : LAROUSSE - LIBROS ILUSTRADOS/ PRÁCTICOS
    Les cerveses artesanes s?han guanyat un espai molt merescut a les cartes de tot tipus de bars i restaurants. Per saber quins plats combinen millor amb cada tipus de cerveza, aquesta ?ampolla? és ideal.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.