• NADIE TAN FELIZ NUESTRA VIDA CON JAVIER

    MENDO, AMPARO TEMAS DE HOY Ref. 9788484604204 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Todas las madres del mundo cuentan los dedos de sus hijos al nacer. Todas quieren saber si su bebé está sano. Pero ¿qué pasa cuando después de dos años de vida, comienzas a sospechar que tu bebé tiene un problema y nadie te sabe decir con certeza qué es? ¿Qué pasa cuando tienes que ir de médico en m...
    Ancho: 150 cm Largo: 223 cm Peso: 470 gr
    Descatalogat
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8460-420-4
    • Data d'edició : 01/03/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : SPA
    • Autors : MENDO, AMPARO
    • Nº de pàgines : 264
    • Col·lecció : VARIS
    Todas las madres del mundo cuentan los dedos de sus hijos al nacer. Todas quieren saber si su bebé está sano. Pero ¿qué pasa cuando después de dos años de vida, comienzas a sospechar que tu bebé tiene un problema y nadie te sabe decir con certeza qué es? ¿Qué pasa cuando tienes que ir de médico en médico, de colegio en colegio, de hospital en hospital sin obtener respuestas? La periodista Amparo Mendo narra el arduo camino que ella y su familia han tenido que recorrer hasta conseguir un diagnóstico seguro para la afección de su hijo Javier: discapacidad intelectual. Ha sido un camino de dudas, dictámenes erróneos y opiniones ambiguas que se resume en esta extraordinaria historia contada por sus protagonistas. Un testimonio conmovedor lleno de las alegrías, las frustraciones, las inquietudes y el humor que hacen de la vida con Javier una auténtica lección de amor. Nadie tan feliz incluye una minuciosa guía de recursos, nunca antes compilada, sobre la discapacidad intelectual en España.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.